Facebook-blog

Het Zonnepad

Intergrale Yoga Klazienaveen. Eenvoudig de weg naar jezelf: * Yoga * Zwangerschapsyoga en babymassage * Meditatie en Ademhaling * (Intuïtief) Coaching * Healing en reiki
Het Zonnepad
Het Zonnepad is bij Het Zonnepad.
Het Zonnepad
Hierbij de kaartjes omgedraaid.

Laat de vraag op je inwerken en zijn werk doen de komende tijd.

Fijn weekend.

Liefs

Lydia
Het Zonnepad
Het Zonnepad is bij Het Zonnepad.
Het Zonnepad
Reflecteren doen we ons hele leven.
De kaarten van vandaag gebruik ik bij mijn coachingsessies. En niet alleen bij pubers.

Er zijn 4 setjes. Elk setje heeft een a, b en c. Dus ga er even rustig voor zitten en kies een kaartje dat jouw aandacht trekt.

Vanavond draai ik ze om.

Liefs

Lydia
Het Zonnepad
Het Zonnepad
Deze mixen zijn echt lekker!
Het Zonnepad
Het Zonnepad voelt zich dankbaar.
Heb jij mijn nieuwste blog al gelezen op mijn site?

Ik kan je helpen met deze betekenis te geven door je hart te volgen. Door te leven voor wat belangrijk is voor jou. Om te stoppen met wat hoort en moet, maar te beginnen met wat je wilt en mag. Door stress te verminderen en lichaamsbewust te worden of door mindfulness te leren, zodat je elke dag weer kunt genieten van de kleine dingen die het doen. Om weer passie te beleven voor wat je doet. En door al die negatieve gedachten een halt toe te roepen en dankbaar te zijn om wie je bent!

Dus ik help je graag.

#betekenisgeven #houdenvanwatjedoet #leven #bestevoetvoor #blog

https://www.hetzonnepad.nl/geef-betekenis-aan-jouw-leven/
Het Zonnepad
Het Zonnepad
Betekenis aan je leven geven.

Dat is nog niet eenvoudig. Ik wist als klein meisje al dat ik politieagent wilde worden of juf. Beide is uitgekomen. En doordat ik in een ondernemend gezin ben opgegroeid, zit het ondernemen mij in mijn bloed en mag ik nu doceren en trainen in mijn eigen onderneming. Betekenis geven aan mijn leven en dat van een ander.

Ik zag en voelde altijd al meer dan mijn leeftijdsgenootjes en ging mijn eigen weg. Liep mijn eigen pad.

Dankzij alles wat ik heb meegemaakt (en geloof me, dat zijn best veel ervaringen) ben ik wie ik ben. En ben ik trots op wie ik ben. Ik erken dat ik lichtwerker mag zijn in deze mooie maar toch ook energieke tijd. Ik mag met mijn heldere intuïtie gebruiken om mensen verder te helpen. Om hun te helpen betekenis te geven aan hun leven.

Dit mag ik met fantastische dingen doen en ik ben echt met recht trots dat ik een holistisch intuïtief en systemisch soulcoach mag zijn. Zo heel erg dankbaar. Hier heb ik zelf natuurlijk wel wat voor moeten doorstaan en moeten doen.

Maar ik wist en weet dat er een hogere kracht is, die je altijd bij staat en helpt. Het Universum staat achter je. Ik voelde iets, een kracht, niet wetend waar het vandaan kwam. Nu weet ik dat alles in mij zit en dat ik degene ben die het moet activeren. In verbinding met mijn hogere zelf.

Niets is voor niets en alles komt op het juiste moment op je pad. Jij mag hiervan groeien. Geloof in jezelf, in wat je kunt, in wat je wilt. En als je er in gelooft en vertrouwen op leven kunt hebben, zullen er mooie dingen ontstaan. Omdat jij het bent!

Heel veel mensen vinden dit, zeker in deze tijd, lastig. Die zijn de weg kwijt. Die weten niet wat ze willen, wat hun missie is. Die zijn zoekend naar hun zelf. Ik kan alleen maar zeggen: Stop met zoeken! Ga zelf betekenis geven aan je leven. En lukt het je niet, vraag dan om hulp! Ik help je graag!!!

#ikhelpjegraag #durfhetaantegeven #leef #mooileven #jijgeeftbetekenis
Het Zonnepad
Het Zonnepad
Mmmm zoooo lekker deze!!!!!
Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo!
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me een appje!